Honderdduizenden mensen in Nederland lijden aan het levensgevaarlijke Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSA) - Topic Nederland

OSA veilig uitsluiten met de OSAsense om de zorg voor atriumfibrilleren te verbeteren

Wij leveren met OSAsense al meerdere jaren een positieve bijdrage aan de strijd tegen het Obstructief Slaapapneu Syndroom (OSA), door de diagnostiek te optimaliseren voor patiënten met een verdenking van of risico op OSA. Toch zien wij dat er nog veel winst te behalen is om dit op een effectievere en efficiëntere wijze aan te bieden. Een voorbeeld hiervan is het nauwkeurig uitsluiten van OSA bij patiënten met atriumfibrilleren.

Lees meer over deze ontwikkeling in het artikel dat vandaag is uitgebracht in Trouw als onderdeel van de campagne "Innovatief Nederland" in samenwerking met Topic media waarin onze collega Tom Hueting wordt geïnterviewd over de OSAsense toepassing:

https://topicnederland.nl/gezondheid/honderdduizenden-mensen-in-nederland-lijden-aan-het-levensgevaarlijke-obstructief-slaapapneu-syndroom-osa/

Benieuwd naar meer informatie over (het gebruik van) de OSAsense? Bezoek onze website of neem direct contact met ons op via ons contact formulier.