Over OSAsense B.V.

OSAsense is ontstaan uit de constatering dat de diagnose van slaapapneu voor patiënten aanzienlijk verbeterd kan worden. Momenteel blijkt dat 20% tot 35% van de patiënten die naar het ziekenhuis worden verwezen met een verdenking op slaapapneu, uiteindelijk geen slaapapneu heeft. Tegelijkertijd wijzen onderzoeken uit dat er in Nederland veel mensen zijn die lijden aan slaapapneu zonder daarvoor behandeld te worden, terwijl zij vaak wel negatieve gezondheidseffecten ondervinden. De huidige methode (poly(somno)grafie) om slaapapneu vast te stellen is complex, tijdrovend en kostbaar.

Onze oplossing

We hebben het OSAsense platform ontwikkeld met als voornaamste doel het bieden van een oplossing waarmee patiënten thuis op een laagdrempelige, snelle en kosteneffectieve manier gescreend kunnen worden op de waarschijnlijkheid van slaapapneu. Door middel van een nachtelijke saturatiemeting en een gevalideerde vragenlijst.

Onze aanpak

Onze handelwijze is gebaseerd op evidence-based principes, waarbij we de richtlijnen voor ethisch medisch handelen volgen. Daarnaast streven we ernaar een rol te spelen in het vergroten van het bewustzijn onder huisartsen en patiënten over diverse aspecten, waaronder slaaphygiëne, symptomen, diagnostiek en behandeling van slaapapneu. Voor meer informatie verwijzen we u door naar onze Diensten pagina.

Ons team

Onze Vacatures

Open vacatures

U bent altijd welkom om interesse te tonen in OSAsense als werkgever. Geïnteresseerd of wilt u meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Mail dan naar info@osasense.com of bel naar 053-4787529.

Stageplekken HBO-V Gezondheid & Technologie

Bij OSAsense werken wij graag samen met stagiaires! Als stagiair krijg je bij ons de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in teamverband aan verschillende opdrachten te werken. We moedigen je aan om jouw kwaliteiten als toekomstig G&T’er te ontwikkelen.

Binnen OSAsense maak je deel uit van een dynamisch team bestaande uit diverse disciplines. Samen zorgen we voor een fijne en leerzame werkomgeving. Wij bieden een veelzijdige stage aan, waarin er ruimte is voor jouw eigen inbreng en ideeën. Jij gaat bezig met (technologisch) innoveren en oplossingen implementeren, waarmee je indirect de gezondheid van patiënten bevordert. Hierbij komen onder andere verschillende analytische, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden aanbod, die essentieel zijn voor een professional in het werkveld.

Daarnaast heb je als stagiaire bij OSAsense de verantwoordelijkheid om zorgprofessionals telefonisch en per mail te woord te staan, voorlichtingen te geven, OSAsense S18 horloges te testen en te repareren, metingen te verifiëren en bestellingen te verwerken. Kortom, een stageplek waar jij als G&T’er kunt groeien!

Ben je geïnteresseerd in een fijne en leerzame stage bij ons? Mooi! Stuur ons een e-mail inclusief CV en motivatie naar info@osasense.com. Heb je twijfels of wil je meer weten over hoe het is om bij ons stage te lopen? Mail dan naar info@osasense.com of bel naar 053-4787529.

Stageplekken software developer

Bij OSAsense werken wij graag met stagiaires! Als stagiair krijg je bij ons de mogelijkheid om zowel zelfstandig als in teamverband aan verschillende opdrachten te werken. We moedigen je aan om jouw developing- en scripting-skills te verbreden.

Binnen OSAsense maak je deel uit van een dynamisch team bestaande uit diverse disciplines. Samen zorgen we voor een fijne en leerzame werkomgeving. Wij bieden een veelzijdige stage aan, waarin er ruimte is voor jouw eigen inbreng en innovatieve ideeën. Kortom, een stageplek waar jij als software developer kunt groeien!

Ben je geïnteresseerd in een fijne en leerzame stage bij ons? Mooi! Stuur ons een e-mail inclusief CV en motivatie naar info@osasense.com. Heb je twijfels of wil je meer weten over hoe het is om bij ons stage te lopen? Mail dan naar info@osasense.com of bel naar 053-4787529.