OSAsense

OSAsense Ondersteuning

Supportservices voor zorgorganisaties die werken met OSAsense

Telefoon

Onze klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren (ma - vr tussen 9:00 - 17:00). Wij helpen u graag met uw vragen rondom het gebruik van de OSAsense S18 en/of de OSAsense software. U kunt ons telefonisch bereiken via het telefoonnummer 053 478 75 29.

E-mail

Onze klantenservice streeft erna om e-mails van OSAsense-klanten doorgaans binnen 8 uur te beantwoorden, normaliter dezelfde werkdag. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen rondom het gebruik van de OSAsense S18 en/of de OSAsense software.

U kunt de klantenservice via de mail bereiken door te mailen naar contact@osasense.com.

Teamviewer

Onze medewerkers maken gebruik van Teamviewer om betere ondersteuning op afstand te bieden. Hiermee kan middels toegang op afstand assistentie worden verleend bij hard- of software gerelateerde vragen en kunnen firmware-updates worden uitgevoerd. Klanten kunnen de Teamviewer Quicksupport software (Windows en Mac OS) downloaden via de link in onderstaande balk. Ondersteuning op afstand kan enkel in overleg of op afspraak worden ingezet.

Op locatie

In uitzonderlijke gevallen bieden we ondersteuning op locatie aan om problemen te adresseren die niet middels een van ander benoemde middelen kunnen worden opgelost.

Veelgestelde vragen

Categorieën

Algemeen

Zorgvrager

Samenwerkingen


Hoe kan ik jullie bereiken?

OSAsense B.V.
Irenesingel 19
7481 GJ, Haaksbergen
The Netherlands

Telefoon: +31 53 478 75 29 (kantooruren; ma - vr tussen 9:00 - 17:00)
Email: contact@osasense.com

Ik heb geen mail met de link naar de vragenlijst ontvangen, wat moet ik doen?

1. Controleer of de mail “OSAsense-screening“ met de link naar de vragenlijst in uw spam terecht is gekomen;
2. Neem contact op met uw eigen zorgverlener, zij kunnen u een persoonlijke inlogcode geven waarmee u op onze website in kunt loggen. Na het inloggen komt u bij de vragenlijst terecht.

Ik ondervind problemen met de OSAsense, wat moet ik doen?

Dat is erg vervelend voor u. U moet hierover contact opnemen met uw zorgverlener. Zij vertellen u wat u het beste kunt doen.

Kan ik als zorgvrager bij jullie een slaapapneu screening laten uitvoeren?

Nee, wij voeren zelf geen slaapapneu screenings uit; het is noodzakelijk om dit via een zorgverlener te laten verlopen. Als u een meting wilt laten uitvoeren, raden we u aan dit aan te geven bij uw eigen zorgverlener.

Wat als mijn zorgverlener geen gebruik maakt van de OSAsense en ik wel een slaapapneu screening wil?

Als uw zorgverlener nog geen gebruik maakt van de OSAsense, kunt u hem/haar contact met ons laten opnemen. Op die manier kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Hoe kan ik als zorgverlener gebruik maken van de OSAsense?

Leuk dat u geïnteresseerd bent! Als u wilt werken met de OSAsense kunt u zich hier aanmelden. Wilt u liever eerst meer weten? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 053-4787529. We denken graag met u mee!

Hoe kan ik als zorgorganisatie samenwerken met OSAsense B.V.?

OSAsense staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen! We denken graag met u mee of we wat voor u/elkaar kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 053-4787529.

Hoe verloopt het declaratieproces?

OSAsense biedt hierin flexibiliteit door individuele afspraken te maken met elke partij. Wilt u meer weten of de eventuele mogelijkheden voor u bespreken? Vul dan ons contactformulier in of bel naar 053-4787529.

Is er een koppeling mogelijk tussen OSAsense en HIS/EPD?

Ja, dit is mogelijk. Echter is dit afhankelijk van uw EPD/HIS leverancier. Als dit voor uw leverancier niet mogelijk is, kan je het advies door middel van kopiëren (ctrl-c) en plakken (ctrl-v) naar het HIS /EPD kopiëren. Ook is het mogelijk om van elke meting een PDF te downloaden met bijbehorend advies.