OSAsense heeft de handen ineengeslagen met Medrie!

Vanaf juli 2023 kunnen huisartspraktijken aangesloten bij Medrie, regio-organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle, ook starten met het in gebruik nemen van de OSAsense.

OSAsense heeft de handen ineengeslagen met Medrie. Samen zetten we een belangrijke stap voorwaarts door gezamenlijk een geavanceerde screening op slaapapneu aan te bieden.

Deze strategische samenwerking combineert de expertise van OSAsense met het uitgebreide netwerk van Medrie in de genoemde regio's. Vanaf juli 2023 krijgen huisartspraktijken die zijn aangesloten bij Medrie de mogelijkheid om deze innovatieve screening in te zetten, waarmee de toegankelijkheid van deze belangrijke dienstverlening aanzienlijk wordt vergroot.

Dit initiatief is niet alleen gericht op het detecteren van slaapapneu op een vroeg stadium, maar ook op het bieden van praktische oplossingen. Huisartspraktijken zullen profiteren van de implementatie van de OSAsense-technologie, waardoor de diagnostische mogelijkheden worden versterkt en een verbeterde zorgervaring voor patiënten wordt gegarandeerd.

De gezamenlijke inzet van OSAsense en Medrie is een duidelijke manifestatie van onze gedeelde missie om hoogwaardige zorg en innovatieve oplossingen te bieden aan de gemeenschappen die we bedienen. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan een gezondere toekomst, waarbij preventie en toegankelijkheid centraal staan.

Blijf op de hoogte van onze gezamenlijke inspanningen en ontdek hoe OSAsense en Medrie samenwerken om de gezondheid en het welzijn van onze gemeenschappen te bevorderen.