OSAsense werkt samen met THOON & FEA

Sinds 1 mei 2018 hebben OSAsense en THOON & FEA, de regio-organisaties voor huisartsen in de regio's Enschede, Hengelo, Almelo, de handen ineen gelagen. Door deze samenwerking kunnen alle aangesloten huisartsen hun patiënten screenen op slaapapneu. Dit zonder extra kosten voor de patiënt.

Deze unieke samenwerking combineert de expertise van OSAsense met het uitgebreide netwerk van THOON/FEA in de genoemde regio's. Sinds 1 mei 2018 krijgen huisartspraktijken die zijn aangesloten bij THOON/FEA de mogelijkheid om gebruik te maken van de OSAsense, waardoor de toegankelijkheid van essentiële zorg aanzienlijk wordt vergroot.

Deze gezamenlijke inzet is niet alleen gericht op het vroegtijdig detecteren van slaapapneu, maar ook op het bieden van praktische oplossingen voor huisartspraktijken. De bundeling van krachten tussen OSAsense en THOON/FEA is een duidelijk bewijs van onze gezamenlijke missie om hoogwaardige zorg en innovatieve oplossingen te bieden aan de zorgverleners die we bedienen. We kijken ernaar uit om samen te werken aan een gezondere toekomst, waarbij preventie en toegankelijkheid centraal staan.

Blijf op de hoogte van onze gezamenlijke inspanningen en ontdek hoe OSAsense en THOON/FEA samenwerken om de gezondheid en het welzijn te bevorderen.